Kies uw taal:

logo hotel harmelen

Reserveer direct uw kamer

Reserveer tafel

of bel: (0348) 441203

Een hotel dat u een thuisgevoel bezorgt

Een hotel dat u een thuisgevoel bezorgt. Dat is het Hotel Het Wapen van Harmelen.
Iedereen kan bij ons rekenen op een hartelijke ontvangst. Wij staan garant voor een persoonlijke benadering. Als gast krijgt u wat u nodig heeft, in een gemoedelijke sfeer.

Voor onze zakelijke gasten zijn we een vertrouwd adres, waar u zich echt thuis kunt voelen. En waar u aangenaam gezelschap en gezelligheid vindt.

Onze buitenlandse gasten willen we het ‘Hollandse gevoel’ geven. Niet alleen met de gezelligheid in het café, maar ook door de mooie omgeving. Met de koeien in de weilanden en de weidse wolkenluchten.

Hotel Het Wapen van Harmelen biedt alle gasten een behaaglijk huiskamergevoel.

 

Hotelkamers en bruidssuite

Het Wapen van Harmelen beschikt over 42 een-, twee-, drie- en vierpersoonskamers, allemaal met een eigen badkamer.
Alle hotelkamers zijn comfortabel en ruim, en voorzien van wifi en flatscreen. Ze hebben uitzicht op de weilanden of op het kerkplein.

Bekijk onze kamers

 

Centrale ligging

Het hotel ligt aan de Dorpsstraat in Harmelen, tegenover Kerk met z’n grote kastanjebomen. Voor het hotel zorgen platanen in de zomer voor schaduw op het terras, maar uiteraard ook de zon.
Achter het hotel stroomt de Oude Rijn. Deze rivier grenst aan de uitgestrekte weilanden. Met in de verte een bomenrij die in de herfst prachtig verkleurt.

Het Hotel Het Wapen van Harmelen is uitstekend bereikbaar met de snelweg (A12 en A2) vlakbij. De stad is in de buurt, maar u geniet hier van de rust van een klein dorp in het Groene Hart van de Randstad.

 

Omgeving

Alle grote steden zijn binnen een uur of sneller te bereiken vanuit Harmelen. Dat maakt het Hotel Het Wapen van Harmelen een ideaal vertrekpunt voor zakelijke afspraken of toeristische uitstapjes. Vlakbij knooppunt Oudenrijn.

Meer over omgeving en afstanden

 

Fietsen en wandelen

Wilt u liever niet de hele dag met de auto eropuit?
In de provincie Utrecht vindt u kastelen en buitenplaatsen waarlangs het mooi wandelen of fietsen is. Zo ligt het grootste kasteel van Nederland, Kasteel de Haar (Haarzuilens), op fietsafstand van Harmelen. U kunt in het hotel fietsen huren. U dient deze minimaal een dag vooraf te reserveren.

 

Huisdieren

Uw huisdier is van harte welkom in ons hotel. Wij verzoeken u uw huisdier niet mee te nemen in ons restaurant gedeelte. Wanneer u wilt ontbijten of dineren in gezelschap van uw huisdier, verzoeken wij u plaats te nemen in ons café gedeelte of ons terras.

 

Reserveer direct uw kamer

 

Een plek waar u zich echt thuis kunt voelen.

En waar u aangenaam gezelschap en gezelligheid vindt.