Kies uw taal:

logo hotel harmelen

Reserveer direct uw kamer

Reserveer tafel

of bel: (0348) 441203

Vergaderen en ontmoeten

U wilt zich concentreren op het verloop van uw vergadering en op de inhoud. Wij doen de rest. Wij zorgen dat alle faciliteiten op orde zijn, zodat alles op rolletjes loopt.
U vergadert bij Het Wapen van Harmelen in een ruime, lichte vergaderzaal met comfortabele stoelen. De vergaderruimte ligt aan de rustige achterkant van het gebouw, met uitzicht over de weilanden.

U kunt hier met 2 tot 100 personen terecht. De vergaderzaal beschikt over een beamer, projectiescherm, flip over en dergelijke.
Wij zetten de gewenste opstelling voor u klaar (u-vorm, carré, theater, anders).

Beschikbaarheid

De vergaderruimte is beschikbaar van maandag tot en met zondag. Uiteraard kunt u contact opnemen of de ruimte beschikbaar is op het door u gewenste moment.

Vergaderarrangementen

Kiest u uit de verschillende vergaderarrangementen wat voor u geschikt is. Wij zorgen dat het u aan niks hoeft te ontbreken. Na de vergadering kunt u heerlijk genieten van onze specialiteiten uit de keuken, waarna ter ontspanning een borrel aan de gezellige bar genuttigd kan worden op een zowel formele als informele wijze.

Onze vergaderarrangementen

Bereikbaarheid

Het Hotel Het Wapen van Harmelen ligt op een kwartiertje rijden van hartje Utrecht (de Jaarbeurs). De oprit naar de A2 en A12 is vlakbij en daarmee is er ook een uitstekende verbinding met Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Harmelen is gesitueerd vlakbij Maarssen, De Meern, Vleuten, Woerden, Nieuwegein en Houten.

Parkeren

Wij hebben gratis parkeergelegenheid in ons dorp.

Openbaar vervoer

Harmelen (halte Kalverstraat) ligt op de route van streekbus 102 (Utrecht < >Woerden). Die rijdt 2 keer per uur en veel vaker in de spits (tussen 8 en 9 uur en 17 en 18 uur).

 

De vergaderruimte ligt aan de rustige achterkant van het gebouw,

met uitzicht over de weilanden.