Kies uw taal:

logo hotel harmelen

Reserveer direct uw kamer

Reserveer tafel

of bel: (0348) 441203

Centraal gelegen, ideaal vertrekpunt

boot-aanmeren-hotel-harmelen

Het hotel ligt aan de Dorpsstraat in Harmelen, tegenover de kerk met z’n grote kastanjebomen. Achter het hotel stroomt de schilderachtige Oude Rijn, die grenst aan de uitgestrekte weilanden. Dè perfecte plek om uw boot aan te meren en te genieten van een heerlijke overnachting. Voor meer informatie over het aanmeren van uw boot, kunt u ons altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Hotel Het Wapen van Harmelen is uitstekend bereikbaar met de snelweg (A12 en A2) vlakbij. De stad is in de buurt, maar u geniet hier van de rust van een klein dorp in het Groene Hart van de Randstad.

.Alle grote steden zijn binnen een uur of sneller te bereiken vanuit Harmelen. Dat maakt het Hotel Het Wapen van Harmelen een ideaal vertrekpunt voor zakelijke afspraken of toeristische uitstapjes.

 

 

Op slechts 5 minuten afstand bevindt zich Kasteel de Haar, een luxueus kasteel dat bekendstaat als het grootste van Nederland! Stap binnen in de prachtige middeleeuwse wereld, waar u wordt ondergedompeld in geschiedenis en prachtige architectuur. Wandel door de imposante zalen, bewonder de rijke details van de interieurs en laat uw verbeelding de vrije loop terwijl u zich voorstelt hoe het leven hier eeuwen geleden moet zijn geweest.

Als u de voorkeur geeft aan een ontspannende buitenervaring, kunt u genieten van een rustgevende wandeling door het uitgestrekte park en de weelderige kasteeltuinen. Laat u betoveren door de schoonheid van de natuurlijke omgeving terwijl u de geheimen van het terrein verkent.

Uw bezoek aan Kasteel de Haar is wegens de bereikbaarheid perfect te combineren met uw bezoek aan Het Wapen van Harmelen.
Of u nu met de auto of de fiets komt, Kasteel de Haar is gemakkelijk bereikbaar.. Voor degenen die per fiets reizen, bieden wij zelfs fietsverhuur aan, zodat u de omgeving op een milieuvriendelijke en avontuurlijke manier kunt verkennen.

Bekijk de  agenda voor een overzicht van de verschillende activiteiten die Kasteel de Haar te bieden heeft. Of u nu geïnteresseerd bent in rondleidingen, tentoonstellingen of speciale evenementen, er is altijd iets te beleven in dit historische juweeltje.

               

hotel-harmelen-woerden-utrecht

 

In de provincie Utrecht vindt u kastelen en buitenplaatsen waarlangs het mooi wandelen of fietsen is.