Kies uw taal:

logo hotel harmelen

Reserveer direct uw kamer

Reserveer tafel

of bel: (0348) 441203

stelling-hotel-harmelen-woerden
hotel-restaurant-wapen-van-harmelen
hotel-restaurant-harmelen-woerden
stelling-hotel-harmelen-woerden
hotel-restaurant-wapen-van-harmelen
hotel-restaurant-harmelen-woerden

Hotel het Wapen van Harmelen

Gezellig, huiselijk, vertrouwd. Dat typeert Hotel Het Wapen van Harmelen.

Het thuisgevoel staat voor ons altijd voorop. We willen graag dat iedereen zich bij ons echt op z’n gemak voelt. Daarvoor leren we onze gasten graag kennen.

Met z’n allen zorgen we ervoor dat u als gast het gevoel heeft bij ons thuis te zijn.

Robert en Monique Stelling

Bekijk onze kamers

Het Wapen van Harmelen

Hotel Het Wapen van Harmelen biedt uitkomst als u bijvoorbeeld een vroege afspraak heeft en de files wilt vermijden. Of als u een congres of evenement bezoekt in de Utrechtse Jaarbeurs.

Of u werkt regelmatig in de buurt en u zoekt een vertrouwd en comfortabel hotel om te overnachten. Het Hotel Het Wapen van Harmelen is ook heel geschikt als u van de omgeving komt genieten en overdag uitstapjes maakt.

 

Goed en snel bereikbaar

Hotel Het Wapen van Harmelen is een driesterrenhotel, met een uitstekend restaurant en een gezellig café. Door de centrale ligging is het hotel vanaf de A2 en de A12 zeer goed en snel bereikbaar en heel geschikt als vertrekpunt voor alle zakelijke of toeristische bestemmingen in de Randstad en ook daarbuiten. Nabij het hotel is het parkeren gratis en is er ook de mogelijkheid uw elektrische auto op te laden.

Achter het hotel stroomt de oude rijn, het hotel is dus ook makkelijk te bereiken per boot. Het Wapen van Harmelen is dus dé perfecte plek om met een boot aan te meren en een heerlijke overnachting te maken.

’s Avonds hoeft u er niet meer op uit. Laat u verwennen in het restaurant en drink gezellig een borreltje in het café.

 

Al 4 generaties in de familie

Het Wapen van Harmelen is sinds 1904 in handen van de familie Stelling. Wij, Robert en Monique Stelling, zijn van de 4e generatie.

We zijn opgegroeid in het hotel en hebben veel af kunnen kijken van hoe onze ouders de zaken organiseerden. Ook voor hen was huiselijkheid en vertrouwde gezelligheid al belangrijk.

Veel mensen voor en achter de schermen werken hier al jaren. Dat voelt ook een beetje als familie. Met z’n allen zorgen we ervoor dat u als gast het gevoel heeft bij ons thuis te zijn.

Robert en Monique Stelling