Kies uw taal:

logo hotel harmelen

Reserveer direct uw kamer

Reserveer tafel

of bel: (0348) 441203

Heerlijk eten voor een betaalbare prijs

Ons restaurant biedt vele mogelijkheden voor zowel de hotelgast, de passant als voor grote groepen.

Bij ons kunt u in een aangename sfeer á la carte dineren. Het menu wordt regelmatig aangepast met mooie nieuwe gerechten.
Diverse seizoensgerechten mogen daarbij uiteraard niet ontbreken: wildgerechten, mosselen, asperges, stamppot en dergelijke.

Weinig tijd en toch lekker eten? Wij nemen u graag het gedoe uit handen. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu. En voor u volop keus uit het afhaalmenu.
Met 1 telefoontje doet u uw bestelling: 0348-441203 of reserveer u tafel online.

U kunt ook kiezen voor ons dagmenu.
Dagelijks bereidt de kok een heerlijk 3-gangenmenu met veel variatie.

Reserveren

Reserveer tafel
Verzekerd zijn van een tafel? Bel ons op 0348-441203 of via e-mail: info@hotelharmelen.nl.
Wilt u vandaag komen eten? Gebruik dan de telefoon.

Diners voor grotere groepen

Voor grote groepen hebben wij speciale menu’s samengesteld tegen aantrekkelijke prijzen.

Heeft u met uw bedrijf een reden om iets te vieren of wilt u gewoon lekker een borrel nuttigen en daarbij een hapje eten? Wij stellen met u een menu samen op basis van uw eigen keuze en passend binnen uw budget.
Buffetten voor feesten en partijen is één van onze specialiteiten. Wij hebben diverse buffetten voor verschillende gelegenheden. Deze buffetten stellen wij samen met u vast om een goed resultaat te garanderen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een mooi product neer te zetten en volledig aan de verwachtingen van onze gasten te voldoen.

Catering

Wilt u eigenlijk de deur niet uit en thuis een feestje geven, maar heeft u geen tijd en zin om het allemaal te organiseren? Dan verzorgen wij dat graag voor u.
Het Wapen van Harmelen regelt de catering tot in de puntjes. Van groot tot klein: van de verhuur van een biertap tot het verzorgen van vele diverse dranken, hapjes en maaltijden waarvan u zeker zult genieten.

Feestje? Een snelle hap? Catering?
Het kan allemaal.